Klanten

Ons kantoor heeft een zeer gevarieerd klantenbestand

Wij zijn gespecialiseerd in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Vaak zijn onze klanten als starter bij ons gekomen en zijn ze nu, na vele jaren, nog altijd klant. Ook hebben we veel klanten die bewust gekozen hebben voor een klein kantoor.

 • Bestaande ondernemer

  Een ervaren ondernemer weet het. Administratieve rompslomp houdt u van uw werk. Belastingaangiftes kosten u uw schaarse vrije tijd.
  Er wordt meer van u gevraagd dan uw vakkennis alleen. Zoals u uw vak beheerst, zo doen wij dat met het onze. Een verstandig mens laat dan ook datgene wat hij niet beheerst aan vakbekwame anderen over. Dat geeft meer dan een gerust gevoel alleen. Het neemt u werk en zorgen uit handen.

  Bij NBN Administratie & Belastingadvies bent u als ondernemer aan het juiste adres voor o.a.:

  – Het voeren van uw financiële administratie;
  – Het opstellen van jaarrekeningen;
  – Het doen van de benodigde aangiften zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting;
  – Debiteuren/crediteurenbewaking;
  – Loonadministratie.

  Wij verzorgen uw administratieve werk zoals u dat wilt, altijd secuur en met inzicht in de complete materie. We zouden bijna zeggen dat u er geen omkijken meer naar hebt, maar dat gaat ons net even te ver. Het gaat immers om uw bedrijf en uw financiën. Betrouwbaarheid is ons stokpaardje, maar vertrouwelijkheid is dat net zo goed.

 • Startende ondernemer

  Wie een bedrijf begint, lijkt bijna wel van alle markten thuis te moeten zijn. Een startende ondernemer ziet heel veel op zich afkomen. Naast de zaken en taken die het eigenlijke werk vormen, moet een beginnende ondernemer ook uit de voeten kunnen met zaken als administratie en belastingen. Dikwijls zijn dat echter ook dingen die noodgedwongen blijven liggen omdat er helaas maar 24 uur in een etmaal zitten.

  Bovendien komen er tal van nieuwe, onwennige zaken op het pad van de nieuwbakken zelfstandige. Het is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat uw administratie vanaf de eerste dag goed wordt bijgehouden. Dat voorkomt veel kopzorgen en rompslomp en bovendien een grote kostenpost, wanneer alles later alsnog moet worden geordend en geadministreerd. Feitelijk doet een startende ondernemer er het verstandigst aan datgene waar hij of zij niet goed in is, uit handen te geven aan een deskundige. Uit handen geven betekent in dit geval je handen vrijmaken. Voor het échte, het leuke werk. En voor een wel heel gunstig tarief.

  NBN Administratie & Belastingadvies kan aan iedere beginnende ondernemer de garantie bieden dat alles over- en inzichtelijk is en blijft.

 • Particulieren

  Binnen onze activiteiten is plaats ingeruimd voor het voeren van de administratie ten behoeve van particuliere klanten. Daarbij staan dienstverlening en het uit handen nemen van ingewikkelde zaken als belastingaangifte en dergelijke centraal.

  NBN Administratie & Belastingadvies doet die werkzaamheden met evenveel zorg als voor haar bedrijfsmatige cliënten. Ons bedrijf verricht echter geen activiteiten voor personen wanneer die werkzaamheden zich niet met onze beroepsethiek verdragen.Wij geloven sterk in eerlijk.

  Met name mensen die door leeftijd of omstandigheden niet meer in staat zijn om hun administratie, aangifte en betalingen zelf nog helemaal te verrichten, kunnen wij de helpende hand bieden. Daarbij geldt voor NBN Administratie & Belastingadvies dat het in ons gestelde vertrouwen voor ons heilig is.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons kantoor in ‘s-Gravenhage